5 veckors kostplanering från känd expert

Har du hört talas om antiinflammatorisk kost och tänkt att det kanske vore något för dig? Vi ger dig en unik chans att pröva en av de mest populära kosttrenderna just nu.

Vi har satt ihop en onlineplanering där du steg för steg får alla de verktyg och all den kunskap du behöver. Målet är att du ska kunna ge din kropp rätt förutsättningar för att bekämpa allt från stress och överbelastning till smärtor.

Kursen är utvecklad i samarbete med Martin Kreutzer, en av Nordens ledande experter inom antiinflammatorisk kost, som har mer än 20 års erfarenhet av att rådge klienter. Han är dessutom en populär föredragshållare och författare.

Vad kan Antiinflammatorisk kickstart hjälpa mig med?

Först och främst är antiinflammatorisk kost supernyttig mat! Många av livsmedlen känner du säkert redan till – och kanske äter du redan många av dem – men det unika med antiinflammatorisk kost är det ökade fokuset på vissa livsmedel och livsstilsval som hjälper till att bekämpa inflammation i kroppen. Det är dessa val du kommer att få lära dig allt om under de här 5 veckorna.
Antiinflammatorisk kost kan bidra till:

  • En frisk och stark kropp Ökad tålighet – fysiskt och psykiskt
  • Ett bra immunförsvar
  • Lindring av värk vid t.ex. artros, eksem och överbelastning
  • Nedsatt inflammation, vilket har stor betydelse vid sjukdomar som diabetes, vissa ledsjukdomar, hjärt-kärlsjukdomar, demens och många andra besvär
  • Ökat träningsutbyte och bättre återhämtning
  • Mer ork och energi samt bättre sömn


En antiinflammatorisk kost är inte en mirakelkur och ska inte ses som ett alternativ till medicin eller annan form av behandling. Men det är en koststrategi som ger din kropp och ditt immunförsvar goda förutsättningar, som bevisat av flera vetenskapliga undersökningar. Oavsett hur ditt liv ser ut, är en hälsosam kost så som en antiinflammatorisk kost ett gott redskap till ökat välmående, egentligen är det bara det extra fokuset på råvaror som bevisligen är särskilt avgörande. 


Kom ihåg att alltid kontakta din egna läkare, om du känner dig sjukt eller är osäker på om din nuvarande medicinering kan kombineras med en kostförändring. 

Allt detta får du med Antiinflammatorisk kickstart


En veckas komplett kostplanering

med goda, enkla måltider till frukost, lunch och middag

Läckra, antiinflammatoriska recept

som du kan variera din kostplanering med

Enkla principer

som du ska följa för att få en Antiinflammatorisk kickstart

Alternativ

med förslag på livsmedel som du lätt kan byta ut i din vanliga kost

Massor av lättförståelig information

som gör dig klokare och håller motivationen uppe

Dagliga mail

varje dag i 5 veckor

Konkreta svar från experten

på de vanligaste frågorna som dyker upp under tiden

Samlat antiinflammatoriskt paket

med kostplanering, recept och principer som du kan använda om och om igen

Detaljerna


När?

Från 23 mars till 26 april. Du får ett välkomstmail fredagen den 20 mars, så att du vet vad du kan förvänta dig.


Vad?

Dagliga mail i fem veckor, en veckas komplett kostplanering, recept, principer, alternativa livsmedel, råd, information och svar på vanliga frågor.


Vem?

Kursen är utvecklad av I Form i samarbete med näringsexperten Martin Kreutzer


Hur mycket?

Det kostar bara 349 kr att delta.

Detaljerna

Anmälan stänger

den 19 mars kl.12:00.


Experten bakom

Martin Kreutzer är näringsexpert och författare till flera bästsäljare om antiinflammatorisk kost, bl.a. ”Den stora antiinflammatoriska kostguiden”. Kreutzer är även en eftertraktad föredragshållare inom kost, hälsa och träning. I rollen som föredragshållare och personlig vägledare kopplar han ihop sina kunskaper från den naturvetenskapliga forskningsvärlden med sina erfarenheter från framgångsrik vägledning av hundratals klienter.

Kanske funderar du också på...


Kommer det att ingå gluten-/kött-/mjölkprodukter i kostplaneringen och recepten?

Ja – men i mindre mängder än de flesta av oss är vana vid att äta. Du kan mycket väl delta i kursen även om du inte brukar äta dessa tre typer av livsmedel, eftersom principerna, råden och teorien är de grundläggande inslagen. Du kan dock behöva byta ut livsmedel i vissa recept.


Ställs det några krav på hur mycket man ska träna?

Kursen handlar främst om kost, men du kommer också få tips och råd om motion. Både med fokus på varför det är bra att motionera, och vilken typ av motion du har nytta av. Det gäller även om din kropp är överbelastad.


Vad händer om jag avbryter kursen?

Vi kommer att uppmuntra dig till att fortsätta, men om du sedan följer principerna – eller öppnar din mail – är självklart upp till dig. Om du av en eller anledning hoppar av kursen, så ska du veta att alla som deltar får ett antiinflammatoriskt paket efteråt med några av kursens viktigaste redskap. Då kan du börja om en annan gång om lusten eller behovet uppstår.


Kan både kvinnor och män delta?

Ja, självklart – och på så sätt kan du och din partner också delta tillsammans i kursen, så länge ni har tillgång till samma mail. Var uppmärksam på att mängderna i kostplaneringen är vägledande, och att det kan vara nödvändigt att öka eller minska mängderna beroende på t.ex. aktivitetsnivå.