Vad kan I FORM Kickstart göra för mig?

Ibland tillkommer extra kilon som vi gärna skulle vilja bli av med igen. Och naturligtvis hade det varit smart om det inte hade hänt alls och trevligt om vi hade lyckats tänka om innan och använt vårt sunda förnuft. Men så är inte alltid fallet.


Därför har vi har vi gjort en fyra veckors kurs med en kostplan som är lätt att förstå - och följa.OBS! OM DU ÄR SJUK ELLER TAR MEDICINER, RÅDRÅGA ALLTID DIN LÄKARE INNAN DU PÅBÖRJAR EN NY MARKANT KOSTFÖRÄNDRING.


DETTA FÅR DU


  • Kaloriereducerad kostplan till frukost, lunch och middag


  • Recept till välsmakande middagar i hela 4 veckor


  • Svar på de frågor, som vanligtvis uppstår i en viktminskningskurs


  • Motiverande mails med stöd och vägledning


  • Tips på beteendeförändringar, som gör det enklare att leva sunt


  • Förslag på vardagsmotion, om du vill röra på dig


  • Råd att hålla sig till efter kursens avslut


88%* märker skillnad
De känner sig mindre uppblåsta
De går ner i vikt
De får mer energi
Ska du vara nästa?*SURVEY FRÅN DELTAGARE 2020En kostplan, som fungerar

Kickstart är byggt kring en kostplan som guidar dig till alla dina måltider i fyra veckor. Den är lätt att förstå och består av enkel och god mat med massor av grönsaker och få kalorier.


Målet är att det ska vara tydligt för dig att följa kostplanen, så att du upplever en viktskillnad.


Online och flexibel

Kursen sker online, så den är enkel och flexibel att följa. Efter kursen har du tillgång till allt innehåll i 12 månader, så du kan använda kostplanen och recepten i den utsträckning du vill och behöver.


Så fungerar kursen

När du har köpt åtkomst kommer du att få en kod så att du kan logga in på kursen. Här går du kronologiskt fram en vecka i taget.

I veckornas lektioner hittar du extra recept och massor av kunskap, tips och tricks som gör det lättare att leva ett hälsosamt liv. Under kursen besvarar vi också alla frågor som vanligtvis uppstår.

Kanske har du även funderat på:


Hur många är kostplanen för?

Kostplanen är till 1 person. Detsamma gäller för middagsrecepten, men du kan enkelt dubbla upp om du vill laga till hela familjen.

 


Ska jag väga all min mat?

Kostplanen är lätt att följa, så finns inget om att väga eller mäta din mat. Vi guidar dig till rätt portioner utan all utrustning. 

 


Vad händer om jag t.ex inte äter kött eller har laktosallergi?

Kostplanen är inte vegetarisk, men om du inte äter kött kan du ersätta det med andra ingredienser som kikärter eller fisk, men det kräver din insats. Detsamma gäller om du har laktos- eller glutenintolerans.

 


Måste jag motionera som en del av kursen?

Du måste röra på dig minst 30 minuter varje dag medan du är med på Kickstart. Det rör sig inte om hård träning utan om vardagsmotion som du kan få in under hektiska dagar. Vi ger dig tips om träning under kursen.

 


Kan män delta i kursen?

Ja! Män kan också följa kostplanen. Se dock till att öka proteinkällorna med ¼-⅓ del, eftersom män har ett större proteinbehov än kvinnor.Hur vet jag om det här är något för mig?

Det korta svaret är att du inte vet. Vi är alla olika - även när det gäller viktminskning. Och det som fungerar för vissa fungerar inte för andra. Det väsentliga i denna kurs är den detaljerade kostplanen och de motiverande veckomejlen, så allt vi kan göra är att uppmuntra dig till att testa om det här är något för dig.

 


Vad händer efter 4 veckor?

Att följa en kostplan är inte en varaktig lösning, utan ett verktyg för en tidsperiod som hjälper till att hantera måltider och mängder. Sedan handlar det om att hitta en bra balans i vardagen och följa några lite lösare principer som man kan hålla sig till i längden. Vi kommer ge dig råd om detta under kursens sista vecka.


Redan anmält dig?

Logga in i översta högra hörnet.