Lär dig att springa 5 kilometer utan avbrott


Vill du vara i bra löpform men vet inte hur du ska börja? I så fall är I FORMs löpskola online som gjord för dig. Under 6 veckor börjar vi försiktigt och håller dig till träningsprogrammet så att du sedan kan springa 5 kilometer i sträck vid slutets mållinje.


  • 6 veckors löpprogram med både löpning och gång
  • 3 veckovisa och varierande löppass på 20-30 minuter


Löpskolan är flexibel att följa och du bestämmer själv när din löpträning ska äga rum. Längs vägen är vi din online-träningspartner. Vi ser till att motivera dig och ge dig den kunskap som du behöver för att träna klokt. Och så påminner vi dig naturligtvis om dina träningspass så att du kommer i löparskorna och utför ditt träningspass med framgång.

Mycket mer än ett löpprogram

Löpskolan är inte som andra löpprogram. Du får:


  • Ett flexibelt och skonsamt träningsprogram med tre veckovisa löppass på 20-30 minuter
  • Påminnelser om träningspass som ser till att du kommer i löparskorna
  • Tips och tricks för att hålla din motivation uppe
  • Skadeförebyggande övningar så att du kan ta hand om dig själv
  • Nödvändig löpkunskap om gör att du kan träna medvetet
  • Idéer för löplekar och variationer som förstärker springlädjen
  • Inga andra utrustningskrav än löparskor
  • Tillgång till hela programmet och allt material i ett halvt årKort sagt, vi har skapat ett pågående program som är superlätt att följa. Programmet motiverar dig, skapar löparglädje och följer dig hela vägen fram till de 5 kilometerna.

Effektivt och skonsamt löpprogram


Löpskolan är för alla som vill börja springa. Träningen utgår ifrån din nuvarande form och bygger vidare lugnt ifrån den. Men vi lovar dig att du fortfarande kommer att känna effektiva framsteg!


Själva träningsprogrammet har utvecklats av vår löpexpert Lasse Lyhne som med 20 års erfarenhet och flera medaljer runt halsen vet en och annat om löpning. 


Till skillnad från många andra program som du kan hitta online tar Löpskolan dig i handen hela vägen. Du kommer att bli påmind och motiverad att träna, och det är enkelt för dig att följa din supercoola utveckling.

Löpskolan kostar endast 229 kr, och du kan komma igång med din utveckling redan idag.


Är det nu du ska börja springa – en gång för alla? Vi hejar på dig!


Du kanske tänker


Hur långt ska jag kunna springa när jag börjar?

I själva verket nästan ingenting. Om du kan springa 1-2 minuter i rad och kan promenera bra, kan du gå med.


Hur fungerar det i praktiken?

När du registrerar dig får du en inloggning till Löpskolan, där du kan komma åt materialet och träningsprogrammet. Tre gånger i veckan vi öppna upp för nya spännande innehåll, och oroa dig inte - vi kommer att påminna dig via e-post så att du inte missar något. Centralt för Löpskolan är att vi håller din hand hela vägen och beskriver i detalj vad du behöver göra.


Vad händer om jag missar en vecka? 

Då är det bara upp på hästen igen. Det är dock viktigt att du tar träningen i den ordning de presenteras.


Vad händer om jag bara har tid för två pass i veckan?

Då lär du dig att springa och är förhoppningsvis supernöjd med det - men det kan så ta längre tid att nå de 5 kilometrarna utan pauser.


Kan jag vara med trots att jag har en skada / defekt?

Då är nog tyvärr löparskolan inte för dig.


Hur får jag tillgång?

När du registrerar dig får du ett personligt konto där du kan komma åt Löpskolan, träningsprogrammet och allt extramaterial.


Hur länge har jag tillgång?

Vi börjar med 6 veckors träning, där vi guidar dig. Därefter har du tillgång till hela löpprogrammet och allt extramaterial i ett halvt år.


Behöver jag utrustning?

Ett par löparskor räcker.

 

Har du redan anmält dig?

Super! Du kan logga in i högra hörnet - eller klicka här.

Fantastiska fördelar med löpning och Löpskolan


Flexibel och simpel motionsform

Ta på dig löparskor och ut genom dörren. Så enkelt är det och du bestämmer själv var och när. Med löpning behöver du inte räkna in extra tid för transport till gym eller sporthallen, eftersom din träning kan göras precis utanför ytterdörren.


Frisk luft och förnyad energi

Vi tillbringar upp till 90% av dygnet inomhus. Och trots detta vet vi att vinden i håret och frisk luft i lungorna är en energikick utan dess like. Genom att springa slår du två flugor i en smäll: Du får mycket frisk luft och massor av hälsosam träning.


Mindre stress och starkare psykisk hälsa

När du rör på dig blir du mentalt frånkopplad och skapar en paus från allt i den kaotiska vardagen. Flera forskningsresultat antyder till och med att regelbunden träning faktiskt kan skydda mot depression.


Lägre kolesterolvärde

Åderförkalkning är en av de största hoten mot vår hälsa, vilket är varför det är intressant att väl fördelad löpträning är en av de bästa sakerna du kan göra för att förebygga emot det.


Hög förbränning

En ny studie visade att löpning var den träningsform som bränner mest kalorier jämfört med andra svettiga klassiker som löpband, crosstrainer och motionscykel.